Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Osnivačka skupština KORNETA – SKC, 27. jun 2006.

Osnivačka skupština, odnosno priredba, održana je u Studentskom kulturnom centru u Beogradu 27. juna 2006. godine.  pred oko 300 zvanica.
Ideja vodilja ove izdavačke kuće, u to vreme ogranka multimedijalne trupe Ilegalni poslastičari, bila je pre svega objavljivanje autora blogova i avangardnih i neafirmisanih pisaca iz Srbije i regiona.
U priredbi na kojoj su služeni Plavo pivo, elektrokoh, plava pogača sa crvenom solju i još razne đakonije i u čijoj su organizaciji učestvovali Tobić Tobić Idol Mladih, Pavle Ćosić, Miloš Trajković, Boris Starešina, Aleksandra Tana Pilipović, Emilija Andrejević, Marina Milić, Vojin Paunović, Saša Marković Mikrob, Dragan Papić i mnogi drugi. Izvedena su i dva skeča, održana tri mini-koncerta i predstavljeno nekoliko izdanja koja do tad još nisu izašla iz štampe.
Učesnici:
Tobić Tobić Idol Mladih, grupa Činč, Vojin Paunović i Besne gliste (skečevi za poglavlje iz romana „Leposava“ Pavla Ćosića i „Marko Kraljević i ljudožderi“ Borisa Starešine, Miša Mali Robot i Nela Šukara.
Supervizor: Milka Canić
Učešće je u poslednjem momentu otkazao Kralj Čačka, najavljivani Horkestar isto nije mogao da učestvuje zbog probe jer su se spremali za Exit.Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Kornet