Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Drugi život „Domicidea“

Kraj 2010. i početak 2011. obeležile su rivajvl promocije knjige Domicide Divne Peškir koja je u momentu kad je izašla knjiga bila sprečena za ozbiljnijim promovisanjem jer se tek bila po drugi put porodila. Porađanje njene knjige trajalo je mnogo duže od njene dve trudnoće, pa su usledila odložena gostovanja.
Premijerna promocija u Magacinu Kraljevića Marka aprila 2009. godine u kojem su učestvovali Kia Kiai (recenzentkinja izdanja), Pavle Ćosić i autorka nije ni iz daleka ličila na ova koja su usledila nakon godinu i po dana i koja se nastavljaju i održavaće se i dalje.
Izdvajamo promocije u „Ladiću“ u Velikim Crljanima kod Lazarevca 14. oktobra 2010, u Mladenovcu (u kojem je u klubu „Meri Popins“ već bila održana promocija dve godine ranije) 23. oktobra 2010, i u „Parobrodu“ u Beogradu 9. novembra 2010.

Takođe, 7. aprila 2011. Divna Peškir je trebalo da učestvuje u prezentaciji u SKC-u u Kragujevcu (odakle potiče ovaj briljantni plakat s greškama na dnu stranice) ali je bila sprečena, ali je zato učestvovala na promociji u Booksi u Zagrebu nedelju dana kasnije.

 

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Kornet