Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Promocija u KC Gradu – Step by Step Serbian, 28. maj 2011.

Subota, 28. maja u  19 časova, održaće se promocija knjigeStep by Step Serbian Mirjane Danilović u prostorijama KC Grad.

Na promociji će učestvovati autorka, Jost Van Egmond (Joost Van Egmond) i Pavle Ćosić. U programu gostuje i Kejti Voznicki (Katie Woznicki), koja će ulepšati događaj svojim originalnim nastupom za sintisajzerom i pesmama na engleskom i srpskom.

Ovaj moderno koncipiran udžbenik će na promociji moći da se kupi za 1.200 dinara.

 

SRPSKI KORAK PO KORAK je kompletan kurs govornog i pisanog srpskog za apsolutne početnike. Lak je za korišćenje i najnapredniji savremeni priručnik do danas.

Format B5 na 280 strana koji uključuje 23 lekcije s vežbanjima i rešenjima.
Ovaj praktični kurs plod je višegodišnjeg rada i iskustva u predaavnju srpskog profesorke Mirjane Danilović.
Sasvim različit od dosadanjih udžbenika ovog tipa, ova knjiga se odlikuje modernim pristupom, šarmom i uzbudljivim tempom uvođenja u jezik, potkovanim naučnim prilazom koji će svakog profesora lišiti suvišnih objanješnja, a svakog učenika uvesti gotovo neprimetno u elementarno upoznavanje sa srpskim jezikom i njegovom logikom i strukturom, bez obzira na to koji mu je maternji jezik.

PRAKTIČNO
JASNO
ZABAVNO
INTERAKTIVNO

Na kraju ovog kursa, posedovaćete znanje srpskog jezika koje je više nego dovoljno u svim svakodnevnim situacijama, moći ćete da čitate novine, pratite vesti, gledate televiziju, a uz malo više uloženog truda biti u stanju da čitate knjige, pratite filmove, serije, pozorište i čak učestvujete u svakodnevnoj konverzaciji na srpskom sa svojim prijateljima i poznanicima.

Za razliku od gotovo svih sličnih dosadašnjih priručnika ove vrste, ova knjiga se može koristiti i bez pomoći profesora budući da su sva objašnjenja na engleskom, a tu se nalaze rešenja i za sva postavljena vežbanja. Cela knjiga koncipirana je latinično, a na kraju udžbenika su sve lekcije odštampane i ćirilicom.

Snimak sa promocije – Kejti i Vlada

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Kornet