Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„Kornet“ otvara kjižaru i klub! Već je počelo!

U Drinčićevoj 24, a to je ona ulica u kojoj je Bitef teatar i nastavlja se na Bajlonijevu pijacu, Radna organizacija „Kornet“ osnovao je klub-knjižaru-galeriju, svečanim otvaranjem 16. decembra o.g.
Uz izvinjenje što nisu svi mogući pozvani, tražimo opravdanje – to prosto nije bilo moguće jer imamo prostor od 95 kvadradnih metara pa je i ovih 200 zvanica moralo da se gura, ali priznajemo isto tako da nismo stavili na spisak sve koje bi to zanimalo, pa to ostavljamo za sledeće prilike.
U svakom slučaju, od sad pa i ubuduće – knjižara je otvorena od 11 do 11 uveče (lako se pamti), i u svakom momentu tamo možete kupiti ne samo naša izdanja, nego i naših bratskih izdavača tipa Rende, Lom, Red Box, Komiko, Besna kobila i slično, kao i mnogo antikvarnih knjiga. Čekamo vas na zicer.
Postoji i program koji obuhvata školu jezika (s naročitim akcentom za srski za strance), ali tu će biti apsolutno svih drugih jezika – samo poželite, pa i časova gitare, kurseva iz astrologije i tarota, klavira, bukvalno šta god vam padne na pamet.
Već sad u petak i subotu slede novi događaji, prilično zabavnog karaktera, ali o tome ćete biti obavešteni pravovremeno.Vdimo se u Drinčićevoj! DRNČ!

 

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Kornet