Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

EPP i Boris Stanić u Kornetu!

Nakon niza događaja, promocija, otvaranja izložbi, predstavljanja knjiga, stripova, publikacija, gastronomskih spektakala, sumnjivih performansa i zakulisnih radnji, RO KORNET oglašava se široj javnosti u vezi sa jednim manje-više marginalnim događajem. Barem ako ćemo porediti u odnosu na ono o čemu vas nismo obavestili… a bilo je tu svega i svačega. (Kao na primer Ana Radmilović, Vida Crnčević Basara, Divna Peškir, Borivoje Petković, Dule Nedeljković, Vuk Marković, tandem Shix Mix, izložbi Michaela Browninga, Đorđija Milića, Milene Janošević, Mine Piščević i još mnogo toga…).

U subotu, 31. marta Anno Domini održaće se matine proba grupe EPP, etablirane andergraund grupe sastavljene od članova Elektrolaste, Pussycat Cat, Vlade Ludaka i sličnih umetnika čija je imena suvišno navoditi, od 17 časova, što bi značilo nešto oko pet posle podne.
Članovi benda kao i osoblje Korneta istovremeno će vas služiti raznim đakonijama iz svoje kuhinje. Neki od njih će se i skidati, ali nikad ne do kraja. Za vreme trajanja probe biće izveden jedan profesionalni striptiz u ne zna se koje vreme. To je tajna.
Da sve bude zabavnije, a u tome je možda poenta, od 18 časova iliti 6 popodne biće održana promocija stripa Borisa Stanića „Blatište“ u izdanju pančevačke „Elektrike“. Tom prilikom, publici i ostalim slučajnim prolaznicima obratiće se sam autor (koji to još nije potvrdio), Pavle Ćosić i još neki ljudi iz okoline, najverovatnije Vladimir Palibrk.
Na ovaj događaj ekstremnog kvaliteta u zgodno vreme i zabavu uz hranu, piće i dvorište, pozivamo vas uz sve najbolje. 

Vidmo se!
Matine u Kornetu u subotu! (to za one koji nisu pomno pratili ovo prethodno izlaganje).
Preciznije o Kornetu, Borisu Staniću, EPP bendu i ostalim pomenutim možete se obavestiti preko Googla.

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Kornet