Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sajam je pred nama – Spremte se!

Ove godine, Kornet nastupa sa bratskim izdavačkim kućama Red Box, Besna kobila, Komiko, Gradac i XX vek. Nismo na istom mestu kao prošlih godina, ali jedva da ćete primetiti pomeranje jer smo na dvadesetak metara dalje u istom prvom prstenu, od glavnog ulaza levo pa sa desne strane, prema Areni. Najveseliji štand na Sajmu, kao i uvek.
Kornet je između dva sajma spremio desetak novih izdanja, od kojih posebno izdvajamo čak dve knjige Njuzovaca („Ovo nam možda nije trebalo“ i „Njuzova knjiga za Sajam“), „Rečnik opscenih reči i izraza“ Danka Šipke, kao i romane „Kozinski“ Vojislava Bešića, „Potištenost“ Dušana Gojkova, kao i prevod Milice Markić nove svetske zvezde Kšištofa Varge „Gulaš od turul ptice“ koji je poosvajao sve moguće nagrade koje su se mogle osvojiti u Poljskoj i Mađarskoj (Varga je polu-Poljak, polu-Mađar). Ima tu još dosta iznenađenja kao što su kompleti „Klasici Korneta“ u koje će biti spojena prva izdanja „Korneta“ (Pavle Ćosić i „Leposava“, Ivan Tobić i „Tobiđenja, dušo moja“, „Uzeo sam štap i počistio mrve od brusketa“, Aleksandra Belčevića, „Domicide“ Divne Peškir i „Ljenjivci i druge priče“ Gorana Bogunovića ), sve ukupno za mizernu cenu od svega 1.499 dinara, a prodavaće se i komplet „Žensko seksi pero“ u kojem će biti „F-Book“ Biljane Kosmogine, „I did it my way“ Nele Šukare i „Maja u javnoj kući, dnevnik jedne beoradske porostituke“ SexyMaje, ukupno za svega 999 dinara.
Takođe, udžbenici za srpski za strance Mirjane Danilović i Pavla Ćosića moći će da se kupe u kompletu na popustu od 30%.
Jedino će „Rečnik sinonima“ Pavla Ćosića i saradnika, zbog povećanog interesovanja, biti skuplji nego na prethodnom Sajmu, neznatno, u skladu s padom vrednosti dinara, ali i dalje mnogo jefniniji nego u knjižarama – 2.199 dinara.
Dođite da se družimo i da nam svima bude dobro! Daćemo sve od sebe da makar ne izgleda da smo tu samo zbog para (iako svi vrlo dobro znamo da jesmo). Uostalom, potrudili smo se da nam štand izgleda drukčije nego ikada i nego ikome dosad. O tome više na linku ovde.
Vidimo se!

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Kornet