Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

VAŽNA VEST – NJUZOVCI NA SAJMU GOSTUJU, DRUŽE SE I POTPISUJU OBE KNJIGE! PRE NJIH, U PETAK OD 18 H, VOJISLAV BEŠIĆ GOSTUJE NA ŠTANDU S NOVIM ROMANOM „KOZINSKI“, A TU ĆE BITI I DUŠAN GOJKOV KOJI POTPISUJE „POTIŠTENOST“!

U subotu, 27. oktobra 2012, dakle – ove godine, ove subote, ove sedmice, znameniti urednici i novinari redakcije NJUZ.net, na štandu IK „Kornet“ u hali I Beogradskog sajma, okupiće se u najvećem mogućem broju da se druže, potpisuju i promovišu najnoviju svoju knjigu pod prozaičnim naslovom „Knjiga za Sajam“, što se specijano odnosi na Beogradski sajam knjiga 2012. godine.
Nemojte propustiti ovaj hepening ni po koju cenu budući da je ova knjiga štampana u limitiranom tiražu od svega 300 primeraka od kojih je skoro 76 otišlo na tzv. reprezentaciju i konkurenciju za očekivane nagrade. A deo tiraža se već prodao na Sajmu.
Gosti na štandu „Korneta“ biće najznamenitiji autori „Njuza“ s kojima ćete imati prilike da proćaskate, prozborite koju i dovedete sebe u priliku da vam posvete knjigu na kojoj su radili u poslenjih desetak meseci.
Radi se, zapravo, o zbirci najzabavnijih, najsmešnijih i najpreciznijih vesti koje su izašle između dve knjige ove korporacije, dakle između januara i septembra 2012. godine, na 194. strane (format A5, naslovna strana Bob Živković).
Da se podsetimo, prva „Njuz“ knjiga izašla je iz štampe 22. decembra 2011. godine i o njoj više možete saznati ovde. Takođe, ukoliko ste propustili da nabavite prvu, revolucionarnu i ultrahiperopremljenu knjigu, i nju možete nabaviti na štandu za soma dindži, a u kompletu sa ovom novom (koja solo košta 500), dobijateobe za 1.300 i to uz potpise autora.
Ima li bolje ponude na Sajmu knjiga ove godine?
Nema!
Zato, svi u subotu od 4 do 6 popodne (to mu je isto što i 16 i 18 po novom računanju vremena), dolazite!
Prvi prsten hale 1, najveseliji i najalternativniji štand s desne strane, ručno rađen, ako se krećete u pravcu sever-severozapad. Lako ćete nas prepoznati, a ako baš upadnete u probeme, pitajte na ulazu na info štandu na ulazu u halu ili pozovite na 065/2637741.
Još ponešto o ovom zanimjivom događaju možete saznati ovde, na portalu TELEGRAF.RS, najviše rasutćem portalu u regionu!
A o Bešketovom novom romanu, više  saznajte ovde. Takođe, vro je verovatno da će se istovremeno na potpisivanju pojaviti i Dušan Gojkov sa svojim novim romanom „Potištenost. O tome više ovde.
Hvala i vidimo se!

 

1 Comment for “VAŽNA VEST – NJUZOVCI NA SAJMU GOSTUJU, DRUŽE SE I POTPISUJU OBE KNJIGE! PRE NJIH, U PETAK OD 18 H, VOJISLAV BEŠIĆ GOSTUJE NA ŠTANDU S NOVIM ROMANOM „KOZINSKI“, A TU ĆE BITI I DUŠAN GOJKOV KOJI POTPISUJE „POTIŠTENOST“!”

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Kornet