Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Čovek je mislio da je video vuka, a zapravo je video ovo i nećete verovati šta je na kraju uradio zbog onog

Dragan Oberknez iz sela Mihajlovići kraj Borovnice u opštini Čajetina, vraćajući se kući u pripitom stanju, naleteo je na mačku za koju je prvo pomislio da je vuk i odmah se mašio lovačke puške koju je slučajno poneo iz kafane pobrkavši je s kišobranom. Nakon što je ispalio dva metka u prazno, mačka se uplašeno popela na obližnje drvo, ali je naletela na krošnju punu gnezda gačaca koja su sva popadala tom prilikom na zemlju, probudivši sve ptice koje su naglo i po automatici počele da ispuštaju izmet. U tom haosu koji se napravio izašli su ljudi iz obližnje kafane i svi masovno stradali od izmeta i teških gnezda dok je Dragan Oberknez, od ranije poznat organima gonjenja, zadobio smrtonosne rane i na putu za bolnicu izgubio pušku. Ona dosad još nije pronađena tako da postoji osnovana sumnja da se ipak radilo o kišobranu jer je kišobran ipak nađen. Doduše, ne onaj isti koji je D.O. zaboravio, ali jedan drugi.

This image has an empty alt attribute; its file name is do-1024x683.jpg

Dragan Oberknez, iz vremena kad je bio osumnjičen za posedovanje upaljača.
Foto: Arhiva


Dvoje povređenih su završili u urgentnom centru u Čajetini i nalaze se u životnoj opasnosti, a još sedmoro je zadobilo lakše povrede i upućeno je na kućno lečenje.
Ćerka D. Oberkneza je odlična učenica i sprema se da upiše Filološki fakultet u Beogradu. Komšije potvrđuju da je Dragan jedan fin i pošten čovek bez dlake na jeziku i s mnogo muzičkog dara. Naime, on svira frulu.

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Kornet