Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dramatično u Beogradu pred početak meča Srbija – Hrvatska. Nema TV prenosa zbog najave oluje

This image has an empty alt attribute; its file name is vaterpolo.jpg
Foto Tongo Klipsić

Beograd, 22 jun, izvor Be92 – Današnji dan pred finale u vaterpolu za Ligu Evrope u Beogradu na Tašmajdanu počeo je neočekivano dramatično. Naime, grupa hrvatskih vaterpolista je mirno sedela u jednom kafiću na Obilićevom vencu kad im je iznenada prišla grupa od dvadesetak huligana. Kako smo saznali, dva hrvatska reprezentativca su prevezena u Urgentni centar, jednom je na četiri mesta slomljen nos, dok je drugi prošao sa lakšim povredama. Treći reprezentativac Hrvatske je u panici pobegao prema nekadašnjoj Železničkoj stanici i dalje nastavio prema Beogradu na vodi u izgradnji, gde se upravo zatekao predsednik Vučić sa brojnim televizijskim ekipama. Protrčavši kroz tu masu, zasad još neidentifikovani reprezentativac Hrvatske, skočio je u Savu. Zbunjeni prolaznici, novinari, ali i političari posmatrali su ovaj prizor u neverici, sve dok nije dotrčala grupa od desetak huligana sa bejzbol palicama, koji su izgleda bili još više zbunjeni kad su ugledali Vučića i Malog, pa tako i njihovo obezbeđenje koje ih je na licu mesta savladalo i pretuklo. Videvši kakav se haos događa na obali, hrvatski vaterpolista je u panici počeo da viče „Ja sam Crnogorac!“. Nakon ovih reči bezbedno je doplivao do obale i izašao napolje gde se zahvalio Vučićevom obezbeđenju.
Iz tog razloga, RTS je odlučio da ne bude TV prenosa ovog uvek zanimljivog meča zbog potencijalne oluje, kako Hrvati ne bi previše likovali i da se to ne bi videlo na malim ekranima. Stoga će meč biti prenošen na radiju.
Iz VSS-a saopštavaju da žale zbog ovog incidenta i nadaju se da će svi hrvatski vaterpolisti danas biti spremni za meč koji počinje u 16 časova i 45 minuta.
Podsetimo, u takmičenju u grupama, Srbija je tesno savladala Hrvatsku sa 11:10.

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Kornet