Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

SRPKINJA NAUČILA HRVATSKI I MASKIRALA SE U HRVATICU DA BI SE BOLJE PROVELA U BEOGRADU! „Ovo nema nigde na svetu!“

„Godinama slušam kako se Hrvatice uvek dobro provedu u Beogradu jer su Beograđani prema njima neverovatno ljubazni i predusretljivi. A pritom su suzdržani, puni poštovanja i niko ih ne muva sem ako im one to ne dozvole“, rekla je na svom Fejsbuk nalogu ova anonimna Beograđanka, a onda u ličnoj ispovesti opisala kakve su joj se sve neverovatne stvari desile u tom danu.

Foto Facebook

Na primer, muškarac u kiosku je kad je video i čuo njen zagrebački akcenat, bio toliko oduševljen da je izašao iz kioska i srdačno joj se zahvalio kad je kupila žvake.

Dok je prelazila ulicu ispred nje se našla bara. Odmah su dotrčala dva mladića, požrtvovano skinuli svoje majice i bacili ih preko bare da bi ona mogla proći. Izvinjavali su joj se zato što nemaju mantile jer je suviše toplo, a nisu se nadali jednom ovako veličanstvenom susretu.

U kafiću u koji je svratila pre večernjeg izlaska nastao je potpuni haos kad je u njega kročila. Svi su ostavili svoje devojke i odmah je pitali kako da joj pomognu. Ona ih je samo zamolila da je ostave na miru i svi su se poslušno razišli. Ipak, kad je zamolila za telefon jer se setila da nije isključila ringlu u apartmanu, ne samo da su joj svi ponudili svoj telefon nego su tri mladića otišla da je isključe, pošto se desilo da gazda nije u mogućnosti. Ispostavilo se da je ringla ipak bila isključena, ali joj niko nije to zamerio.

U tom kafiću je sve pila besplatno jer su joj drugi platili, ali je ipak ostavila bakšiš od 50 dinara.

Jedna devojka joj je pridržala vrata dok je izlazila, na čemu joj se ona zahvalila i rekla joj da će svakako doći opet.

U noćnom klubu se provela izvanredno, kako je navela na svom nalogu.

I ceo taj dan je bio prepun zanimljivih događaja dok se Srpkinja nije vratila kući u realnost i cele noći plakala.

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Kornet