Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

SNS botkinja greškom zaokružila NE i tako slikala i poslala u centralu i društvene mreže! HAOS U CK SNS! Neki predlažu ONO!

Jadranka Tošić iz okoline Aranđelovca, dogogodišnja sendvičarka i botkinja Srpske napredne stranke, od njenog samog osnivanja, greškom je na današnjem referendumu napravila haos i zaokružila NE i tako dovela u pitanje stavljanje pravosuđa pod potunu kontrolu SNS-a i njenih prilepaka.

Svaki bot dužan je da fotografiše svoj listić nakon glasanja i tako pošalje svom odboru. Ovaj Jadrankin koštao ju je zaposlenja

Danas oko 14 sati i 32 minuta Jadranka Tošić, inače jedan od najvatrenijih botova SNS-a koji se često pojavljuje i u onim izjavama za vesti kad reporeteri kao snimaju slučajne prolaznike, umesto DA, zaokružila je NE, kako je kansije rekla, greškom, jer je tako najviše viđala po društvenim mrežama pa joj se sve pobrkalo.
– Ja sam zaista pogrešila. Nije to nikakav pokušaj da podrivam ugled našeg predsednika i vođe. Znam da je ovaj referendum samo ispitavanje javnog mnenja za predstojeći u kom ćemo se odreći svakog suvereniteta, svih izvora i prirodnih bogatstava, kao i Kosova i Metohije i sve su mi lepo objasnili u stranci, ali sam svejedno pogrešila. Ko radi taj i greši. Previše puta sam videla to zaokruženo NE i mahinalno sam to zaokružila. Grešku sam shvatila tek kad sam preko Vibera poslala na grupu SNS moje mesne zajednice i kad mi je šef rekao da sam dobila otkaz u firmi u kojoj sam se i zaposlala preko stranke. Žao mi je – zaključila je očajna Jadranka.

Jadranka Tošić na moru prošlog leta, u organizaciji MZ Aranđelovački biseri

Međutim, Jadranka nije ovako ostala samo bez posla nego i bez stranačke knjižice dok neki članovi predlažu i izuzeće iz javnog života, a to je mera koju SNS primenjuje prema svojim najneposlušnijim članovima i disidentima. Ukoliko joj se to desi, biće deportovana iz Aranđelovca i neće joj biti dozvoljeno viđanje sa porodicom i prijateljima narednih 15 godina. Gde se deportuju ovakvi, nije poznato, ali često se spominje Goli otok koji je ponovo otvoren za političke zatvorenike u dogovoru sa onim hrvatskim premijerom. Milanovićem.

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Kornet