Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ŠOKANTNO! ČUVENA GLUMICA SE NAJPRE UBILA A ZATIM SHVATILA DA JE GREŠKOM UBILA SEBE UMESTO SVOG PARTNERA!

Danas se u Krnjači desio jedan od najbizrnijih događaja u istoriji ovog prigradksog beogradskog naselja, računajući onaj sa nikad razotkrivenim slučajem pevačice Jelene.
Greška se dogodila usled nesporazuma dveju prijateljica tokom razgvora na mobilnom telefonu. Prijateljica joj je savetovala da se ubije u prenesenom značenju zato što joj je ova rekla da može samo da se ubije, što je ova doslovno shvatila i krenula da se ubije, ali je greškom umesto sebe ubila svog nesuđenog budućeg muža za koga je bila verena.

Foto Večernje Novosti

Ovaj događaj možda i ne bi bio toliko zanimljiv da nije izmišljen. Naime, radi se o nekoj probi. Nemojte čitati ovu vest. Samo hoćemo da proverimo da li ljudi klikću na ovakve gluposti. Ako ste zaista kliknuli, ušli ste u anketu. A i ako niste, opet ste ušli u anketu jer se broje i glasovi onih koji nisu naseli.
Drugim rečima, vi ste zaista naseli i pukli i zato ćete narednih medec dana dobijati reklame za roombu (rumbu), a to vam je onaj okrugli robot u obliku nagazne tenkovske mine koji snima vaš stan i automatski sve usisava. Pod uslovom da valja.
Mada i kad se radi o slabijim modelima rumbe, i oni su jako dobri, računajući tu i konkurentske firme, a neke od njih ne samo da usisavaju nego i peru podove, što praktično znači da zaboravite na bilo kakvo podno čišćenje i spremačice i to vam je to. Sve radi jedna obična rumba! A više nije ni tako skupa. Dobru čak i u Srbiji možete naći za oko 600 evra.

VESTI: VUČIĆ PRODAO KOSOVO DA BI DOBIO NA APRILSKIM IZBORIMA! STRANCI MU OBEĆALI JOŠ ČETIRI GODINE VLADAVINE I PLJAČKE
Naručite najsenzacionalniju knjigu ove godine! Klik na sliku!

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Kornet