Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

KRVAVA BAJKA U KRAGUJEVCU: Teofila Pančića napala baba kišobranom u DUGINIM BOJAMA

Piše Aleksandar Belčević

Kako prenosi list „Danas”, juče je nakon održanog skupa o Vučiću u organizaciji lista Vreme i na kom su učestvovali istomišljenici iz istih redova i koje niko nije slušao ni preko direktnog prenosa na Fejsbuku jer su dosadni, Teofil se upustio u šetnju ovim šumadijskim gradom kad ga je prepoznala jedna starija gospođa i nasrnula na njega kišobranom u duginim bojama.

Svedoci ovog incidenta kažu da se nije dogodilo ništa strašno. Teofil nije zapravo ni primetio udarce nejake starice koja ga je mučki napala s leđa. On je samo nastavio napred slušajući vokmen tako da nije ni čuo da mu je ona vikala, vređajući ga na sav glas: „Ti si najužasnija ljudska tvorevina!“
Povodom ovog događaja oglasio se i sam Teofil rekavši da je za ovaj incident saznao iz štampe i da otkida glavu zbog ovakvih stvari.
Na pitanje novinara, baba koja je u Kragujevcu poznata po tome što uvek nosi sa sobom kišbrane i zove se Slavica, zašto je to učinila, odgovorila je da je on izjavio da je Kragujevac provincijalni grad, a Kragujevac je, kao što svi znamo, bio Njujork za Beograd sve do kraja XIX veka i po kulturi i po broju stanovnika i po svemu.
Tako da, budući da se zapravo ništa nije desilo kao da ničeg nije ni bilo, ali ostaje gorak ukus nasilja na ulicama Kragujevca. Izostalo je i staričino izvinjenje, što je užasno i blati ugled ovog grada.

Spomenik stradalim Kragujevčanima u odmazdi Nemaca zbog toga što su partizani ubijali njihove vojnike

Ovo je već treći fizički napad na ovog našeg uglednog kolumnistu, skandal-majstora i publicistu duge kose.

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Kornet