Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Srbija preuzela vodstvo na kladionicama za pobedu na Eurosongu!

ndex Magazin

Zadnja nadopuna: 20:58, 29. veljače 2024.

 

Poobeđuje Breskvica!

Uprkos tome što Srpska Nora još nije završena u glasanju, naglo porasle procene će upravo Srbija biti pobednica ovogodišnje Evrovizije.
Pretpostavlja se da su tome najviše doprinele izjave skoro svih takmičara da su glasali za nju, pa i prošlogodišnju kanditatkinju Konstraktu koja je unapred priznala poraz pred svojoj mlađomjkolegnici.
Takođe, veruje se da je ovaj uspeh sprskog kandidata za Eurosong izrazito patriotski tekst i melos koji se tiče otcepljene srpske zemlje Kosova.
Ovome su doprinele i brojne pacifističke organizacije iz celog sveta dodajući da ni Breskvica, ni Rotonda ni Konstrakta nisu nastupile našminkene, što se tumači neverovatnim zločinom u osnovnoj školi 3. maja prošle godine u Beogradu čime je praktično onemogućeno bilo kakvo slavlje u Srbiji. I ta situacija traje do danas.
Podsetimo, tog dana je 12-godišnji dečak pobio 11 svijih vršnjaka iz vatrenog oružja i domara škole. Zbog komplikovanog zakonodavstva u Srbiji, ovaj slučaj se još uvek razvlači po sudovima i još uvek niko nije osuđen.

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Kornet