Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ŽENA UJELA PSA!

(Šokantan video! Vodite računa da dok ovo prvi put gledate budete sami)

Nesvakidašnji događaj u Banjaluci
(izvor Dnevni avaz)

Ivona Bijelić, vlasnica psa Tese
FOTO: PRINTSCREEN

Šokantan događaj u Banjoj Luci: Žena pomazila psa, a potom ga ugrizla za uho!

Nesvakidašnja stvar desila se u Banjoj Luci. Naime, nepoznata žena je ugrizla psa za uho.
Ovo zapravo i nije toliko nesvakidašnje koliko je senzacija za sve novinare ovoga sveta. Oni koji nisu novinari, ovu vest neće ni razumeti iz prostog razloga što nisu završili žurnalistiku.
Ukoliko i vi, kao običan građanin i smrtnik, želite saznati zašto je ovo toliko nesvakidašnje, imate internet ispred sebe pa izguglajte. To je neka lekcija iz prve godine novinarstva smer Opšte novinarstvo 1. Može se saznati i sa stajta FPN-a. Pod uslovom da zaita potražite, ali jednostavnije je prosto u Googleu ukucati „Čovek ujeo psa“ (najbolje ovako pod navodnicima). Mada ni to nije nužno dovoljno pošto postoji film pod istoimenim nazivom koji se još pogrešno zove i „Čovek je ujeo psa“, a tako su ga nazvali upravo oni koji ne znaju ništa u novinarstvu i istoriji novinarstva, kao ni o njegovim osnovnim postulatima.
Odnosno, da se ne mučite, učinićemo mi to za vas. Samo kliknite ovde i bićete nam zahvalni. Ovo je kao neka lekcija, čas iz opšte kulture. Nemojte nam zameriti na nadmenosti. Mi smo takvi.

Kako ATV piše, Banjalučanka Ivona Bijelić i njen pas Tesa sedeli su u kafiću kada je nepoznata žena prišla Ivoni i pitala može li pomazati njenog psa.

Bijelić je, ni ne pomislivši šta će se naredno desiti, odobrila.

– Tesa mi je tada sedela u krilu. Ona je počela da je mazi po glavi, nakon čega se spustila i ugrizla Tesu za njeno levo uho, na šta je pas skiknuo, a žena se odmaknula – ispričala je vlasnica psa Ivona Bijelić za ATV.

Žena se potom udaljila bez riječi, a Bijelić je, šokirana, pregledavala svog kućnog ljubimca.
Na ovom snimku možete pogledati i kompletan snimak ovog neobičnog događaja koji je ušao u istoriju novinarstva.
Samo budite pažljivi i obratite pažnju da se tu ne zadesi neko od vaše dece, rodbine ili prijatelja pošto je video prilično šokantan. Čak toliko da ga se na momente ne može gledati. Ne svi… neki mogu, neki ne mogu… Ne znamo šta da vam kažemo, ali svakako budite obazrivi. Prvi put ga odgledajte sami i da niko ne čuje jer ima i neprijatnih i nepodnošljivih zvukova.

https://youtu.be/1a77vb3h4C4

https://youtube.com/watch?v=1a77vb3h4C4

Leave a Reply

Stay in Touch

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Kornet