Probni blog prvi do sad

Evo to bi kao trebalo sad nešto da bude, a zapravo nije ništa nego eto tako…

A mogu i neku sliku bez veze da stavim. Ovu na primer.

Nađa na Sajmu knjiga 2019. godine Tamo tamo Amo amo

I onda recimo tu ide neki tekst ili nemam pojma šta i onda se tako to prepliće i ne znam šta se sve tu ne događa jer grickalica za nokte nije isto što i grickalica za grickanje u smislu za jelo. Jer kad bi grickalica za nokte bila ono što nije, onda bi ljudi lomili zube potpuno bez veze i bez ikakvog razloga. Načunici, naime, smatraju da se zubi imaju lomiti samo sa nekim razlogom. Na primer, opali vas iz čista mira neka fabrička mašina ili nešto tako bez veze i tako vam usput i razvali njonju i boli vas. To ima smisla. Odete kod zubara i on vam stavi neki veštački zub, neku krunicu ili mostić, implantat, kako to oni već zovu, neku keramiku. Ali, dodaju naučnici sa Harvarda, nema razloga da se grickalicom lome zubi. To možda za potrebe snimanja nekog filma, nemam pojma, ali svakako bi bilo jako glupo da to bude u službi ničega, samo zato što se i jedno i drugo zove grickalica pa mi eto pogrešili. Ne može to tako! Uzviknu Mandrilo Borjanski iz Negotinske krajine koja je poznata po dobrom vinu i zalogaju. Tamošnje stavnoništvo često to radi. Jede i pije. I nije samo to nego što…. izvinite, sad jedna pauza za reklamu…

Spasimo srpski jezik – Influens anglicizama je toliki da je to inkredibl!

A ponekad se dogodi da neko popije i kapljicu više što ponekad rezultira i gubitkom čula mirisa jer je to ipak Negotin, istok Srbije, poznat i po velikim tanjirima iz doba Jure. Još u to vreme su Srbi pravili tanjire, i danas nacija poznata upravo po proizvodnji elegantnih i opuštajućih tanjira, naročito za supu i kašiku. Videćemo u jednom od nastavaka i to. Zasad ništa. Eto.

A valjalo bi možda spomenuti da i u Rusiji ima poneki čovečuljak.

Šta sad ovde ima da se napiše što ranije nije napisano?


Ovo predsavlja neke noge kojje opušteno stoje na nekoj fotelji. Ovu fotografiju odlukuju jednoznačnost kompozicije, boja i nešto što bi se lako moglo nazvati nijansama sive.
Foto: Milan Zonić Batut

Šta li znači ovde Add same comment?
Aj da vidimo…
I ovo je proba i molim vas da ovo ne shvatate ozbiljno

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

6 Comments for “Probni blog prvi do sad”

 1. Miki

  Ni#ta lakše nego spasiti srpski jezik, ali dpasite ovaj sajt

 2. Neko

  Ova vest nije i ne može biti realna. Ovde lažete. Sram vas bilo!

 3. Maharadža Blic

  Сељалки је то што уопште постоји место као што је ово

 4. Maharadža Blic

  Сељачки је то што уопште постоји место као што је ово

  • Siodmak

   Све је то у реду, али има и неколико линија које се укрштају са масивом који је у народу познат као Љубивоје.

Leave a Reply