[post-views]

Mali priručnik za razlikovanje Nataše Bekvalac i Jelene Karleuše

Da se razumemo, ovo je priručnik za potpune laike među koje ja spadam. Možda sam u tome čak i jedini, ali svejedno, imam razloga da verujem da nas ima još.
Otkako sam prvi put čuo za neku od ove dve pevačice, imam problem da je razlikujem od ove druge. Doslovno svi me pitaju kako je moguće da ih ne razlikujem kad su to dve potpuno različite osobe. Drugačijeg izgleda, nastupa, stavova, muzike, glasa i stasa, čak i imena i prezimena i svega, ali ja i dalje ne vidim nikakvu razliku. Jedino što sam upamtio je da ona ružnija i odvratnija ima izraženije silikonske usne i sise i da je deo LDP Čeda Jovanović priče, a ova druga nije. Međutim, i tu se stvari brkaju jer je ova druga „kuma“ LGBT prajda, kao i sam Čeda. Pritom, nijednoj se prezime ne završava na -ić, dok se jednoj ime završava na -ša, a drugoj prezime zauzima isti sufiks. Isto -ša.

Prvi koraci. Ova levo sa silikonima na sve strane je Jelena Karleuša, a ova desno Nataša Bekvalac

Na koju foru onda da ih razlikujem? Okej, upamtio sam i da je ova Nataša lepša i da je ova druga nastupala za ovu Novu godinu u ime SNS-a ispred Skupštine i da je to nastup koji su svi osudili osim „predsednika“ i njegove žgadije. To baš i nije neka informacija jer je tako skoro uvek. Ono što svi osude, taj isprdak zajedno sa svojim medijima to proglasi nečim fenomenalnim i još se požali što se niko s njim ne slaže nego su svi ljubomorni na njegove uspehe i svi bi da budu kao on, ali niko to ne može jer se vlast osvaja na izborma na kojima on faktički nikad nije ni pobedio. Osim na nameštenim.
Ali kakve to ima veze kad je i ova druga radila za Vučića preko Čede i čak mu bila neki kandidat na nekim izborima i predvodila listu? A Čeda je u bliskim odnosima sa LGBT-om i tu je svake godine kao i Biljana Srbljanović koja je isto bila njegova kandidatkinja za gradonačelicu Beograda, ali nju makar nije teško razdovojiti od ove dve jer ima prezime na -ić i još se preziva po srpski. Uz to, nije pevaljka nego književnica i istripovana autorka najodvratnijih tvitova na svetu, a tu treba ubrojati i audio udeo još uvek nepostavljenom spomeniku Zoranu Đinđiću. Tu je i Marija Šerifović koja nije samo LGBT, nego je i deklarisana lezbejka, isto kao i Brnaba (Ana Brnabić) koja je isto u SNS-u i čak je predsednica Vlade, odnosno premijerka. I ta Marija Šerifović je nastupala sad za Novu godinu ispred Skupštine i pevala dok se iza nje vijorilo osvetljenje u bojama duge uz natpis „Ljubav je zakon“.

Skupština Srbije 1. januara 2022.

A to sve za vreme ili posle nastupa Jelene Karleuše, onog raspada od žene u crvenom sa ogromnim dupetom prepunim celulita i nekim katastrofa autfitom koji su osudili čak i ovi koji se i dalje zvanično nisu odrekli Čede, pa samim tim ni Vučića „jer Kosova se treba odreći kako bismo napokon mogli da idemo napred i da zakoračimo u vode velike Evropske porodice naroda, u čemu nas sprečava srpski nacionalizam koji, opet, zastupa jedna od ove dve (već sad nije moguće pohvatati koja), zajedno sa Cecom Ražnatović (Arkanovom udovicom i onom koju su hapsili zbog Đinđićevog ubistva jer je rukovodila FK Obilić) i koja takođe nastupa ispred SNS skupova i koncerata širom Srbije”. A ako se dobro sećam, pre dve-tri godine su je doveli i u Kosovsku Mitrovicu za potrebe nekog SNS skupa koji je bio kontra tada vrlo jakog pokreta  #1od5miliona u kojem je učestvovao Savez za Srbiju, u kom je među najjačim liderima bio Boško Obradović, inače odavno etiketiran kao veliki protivnik LGBT pokreta, a kog i dan-danas autošovinisti nazivaju fašistom iako je ta ekiketa potekla od Vučića i njegovih medija. I to rade sa velikim zadovoljstvom usput ga automatski papagajski nazivajući „omiljenim Vučićevim opozicionarom“, aludirajući na ono što je Šešelj bio Slobi, a kao glavni argument je nekakav Zdravko Ponoš koji se pre par dana pojavio na političkoj sceni. I to ni više ni manje kao predsednički kandidat kog podržavaju u Vučić i Jeremić i Đilas, mada se Jeremiću to nije mnogo dopalo pošto je njegov kandidat bio neki Aleksić iz njegove stranke, mada je i Ponoš iz njegove stranke, ali taj Ponoš je, kako smo nedavno saznali, ujedno osnivač kancelarije za saradnju sa NATO, pa tako i za ulazak Srbije u taj vojni savez, čemu se protivi čak i Vučić, makar oficijelno, ali i Đilas, isto makar oficijelno, ali se svi slažu da Srbija treba da uđe u EU čemu se protive i Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša i Ceca Ražnaotović i svi Srbi sveta, mada je i Ceca nekoliko puta rekla, za potrebe kampanje Borisa Tadića (nekadašnji predsednik Srbije), da ulazak Srbije u EU nema alternativu.

Svetlana Ceca Ražnatović na SNS koncertu u Kosovskoj Mitrovici

No, da se vratimo na razliku između Nataše Bekvalac i Jelene Karleuše. Kao što rekosmo, nezgodno je što jedna ima ime na -ša, a druga prezime na -ša. Kad bi bilo Nataša Karleuša i Jelena Bekvalac, sve bi bilo mnogo lakše. Međutim, nažalost, to nije slučaj. Naprotiv, imena i prezimena su im skroz izmešana. Nezgodno je i što su oba imena mnogo česta među Srpkinjama, a takođe je nezgodno što se čas jedna čas druga više izjašnjava kao Srpkinja, a druga kao ne-Srpkinja. Opet je teško pohvatiti koja kada.

Ovaj raspad u prvom planu je Jelena Karleuša. Nataše Bekvalac nema na ovoj fotografiji. To je isto za doček nove godine ispred Skpuštne u organizaciji SNS-a. Ne obraćajte pažnju na ove dve lepe i zgodne plesačice iza ove s plavom kosom i celulitom na sve strane. Te dve su obične profesionalke i nisu u službi bolesnog režima Aleksandra Vučića i žgadije.

E sad, moji saradnici su me uputili da ova koja je nastupala za Novu godinu ima silikonske usne i da je generalno mnogo veći raspad od žene od ove druge. Jednostavno je ružnija i čak je poznatija po većim blamovima koje i mi laici često možemo registrovati, a jedan od njih je i taj nastup za Novu godinu. Dakle, način koji predlažem za razlikovanje ove dve pevaljke je da zapamtimo da se ova gora i ružnija, zove isto kao žena Novaka Đokovića,  a svi znamo da se ona zove Jelena. Iako njih dve nemaju nikakve veze, opet je to način da ih razlikujemo jer je to makar ime koje pamtimo. Međutim, ni to nije dovoljno bez dodatne informacije, a to je da joj se ime ne rimuje sa prezimenom. Dakle, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac. Prosto je! Ova prva je gori lik jer je spremna na sve i mnogo je ružnija i neprirodnija. A ova Nataša, iako na isto tako lošem glasu, ipak je samo kuma Prajda (mada nama laicima nije jasno šta to znači, ali utoliko bolje – znači da nije mnogo). A ova druga je osvedočeni prijatelj Prajda i dobra saradnica njene najveće donatorke Ane Brnabić zvane Brnaba koja je direktno umešana u zločinački režim Aleksandra Vučića. Ova s kojom je brkamo, Nataša, ona je praktično nevina. To je nešto kao odnos te iste Ane Brnabić i njene lepše polovine čije ime ne znamo, ali znamo da nije loša riba. Ona slatka plavuša za koju se mnogi pitaju kako je moguće da je u vezi sa ovim gaborom. E tako… Ta Brnabina riba je Nataša, a Brnaba je Jelena.


S leve strane je ova riba Ane Brnabić (desno).
Dakle, najlakše je upamtiti da je ta levo Nataša Bekvalac, a ova desno Jelena Karleuša
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply